Voor wie?

Journalisten & redacteuren

Werk je als journalist of redacteur, dan krijg je met Textmetrics je dagelijkse schrijftips en suggesties binnen een toegankelijk platform. Daardoor heb je niet langer meerdere tools nodig om de vindbaarheid en leesbaarheid van je content te verbeteren. Textmetrics vereenvoudigt het schrijfproces door je binnen één platform zowel suggesties voor SEO als voor je content te geven.

Werken op de laptop

Online zichtbaarheid

Zoekwoordenanalyse
Controleer de kracht van je gekozen zoekwoord met onze zoekwoordanalyse en krijg suggesties om online beter vindbaar te zijn.

Bekijk de concurrentie
Welke zoekwoorden en long tail zoekwoorden gebruiken jij en je concurrenten? De software kijkt naar de paginatitel, paginabeschrijving, koppen, links en afbeeldingen.

SEO check
De SEO check voer je uit om te controleren of je zoekwoord precies genoeg in je content voorkomt om hoger te ranken in Google.

Altijd van hoge kwaliteit

Je tone of voice
Door de tone of voice van je bedrijf in al je schriftelijke communicatie door te voeren, zorg je voor herkenbare content van hoge kwaliteit.

Je branding
Textmetrics identificeert verboden woorden en geeft suggesties voor specifieke merkwaarden, zodat je zeker weet dat al je teksten in lijn zijn met je branding.

Het juiste sentiment
Textmetrics helpt negatief sentiment in je content te voorkomen, zodat je boodschap vriendelijk en betrouwbaar overkomt.

Deze mogelijkheden biedt onze software ook

Journalisten & redacteuren

Schrijf content van hoge kwaliteit, met de juiste merkidentiteit en geoptimaliseerd voor Google.

Voor journalisten en redacteuren die gespecialiseerd zijn in speciale sectoren en disciplines

  • Door de kennis in één systeem te implementeren
  • De ervaring en best practices binnen het bedrijf houden
  • Voor constante hoge kwaliteit voor je klanten
  • Iedereen in de doelgroep bereiken, door niemand uit te sluiten

Lees alle succesverhalen hier

Hoe werkt de Textmetrics Expert View?

Hoe werkt de Textmetrics Expert View?

Wat is de Textmetrics Expert View en wat kun je ermee doen? De Textmetrics-software helpt je om de communicatie binnen je bedrijf te stroomlijnen, ongeacht de grootte ervan. Het maakt je teksten consistent en geeft je suggesties voor verbetering. Je kunt bijvoorbeeld...

Wat is inclusieve taal en waarom is het belangrijk?

Wat is inclusieve taal en waarom is het belangrijk?

Met inclusief taalgebruik vergroot je je bereik. Je spreekt er veel meer mensen mee aan, ongeacht geslacht, etnische afkomst, leeftijd of beperking. Stel je eens voor dat iedereen die je nieuwsbrief opent, denkt: “Dat is voor mij!” en dat alle bezoekers zich op je...

Jargon in teksten: voor- en nadelen

Jargon in teksten: voor- en nadelen

Jargon klinkt gevaarlijk. Je deinst er meteen voor terug. Vermijden dus maar? Nee, want soms is het gewoon wél zo duidelijk. Je omschrijft er specifieke begrippen in detail mee of omlijnt ze juist losjes om makkelijker te communiceren. Lees hieronder wat de voors en...

Snel betere teksten schrijven: 7 tips voor succes

Snel betere teksten schrijven: 7 tips voor succes

Weet je nog hoe het was om te leren lezen en schrijven? Je vond het misschien moeilijk, maar ook heel bijzonder en dat is het absoluut. Met de magie van woorden informeer en overtuig je mensen, je boeit ze met een verhaal en zet ze aan tot actie. Woorden alleen zijn...

Hoe bereid je je voor op de AI-act?

Hoe bereid je je voor op de AI-act?

In een wereld die gedomineerd wordt door Amerikaanse technologiebedrijven, is het grootste wetgevende orgaan gevestigd in de EU. Dit orgaan kan wetgeving handhaven binnen en buiten de lidstaten. Wie herinnert zich nog dat Zuckerberg in 2022 dreigde Instagram uit...

Enthousiast geworden?

Wij vinden je privacy belangrijk

We zetten ons in voor het waarborgen van de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie en gegevens. We doen er alles aan om te garanderen dat alle gegevensbronnen volledig beschermd zijn, volgens geldende wetten, regelgeving en industriestandaarden.

Download ons ISO Certificaat
Lees ons privacy beleid

We ontmoeten je graag op ons volgende evenement!

Bij Textmetrics doen we graag actief mee aan verschillende evenementen en speciale gelegenheden. We zijn vaak aanwezig en enthousiast om nieuwe connecties te maken en ervaringen te delen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op de komende evenementen waaraan we zullen deelnemen.

Klik hier om te zien op welke evenementen we aanwezig zullen zijn!