Vertrouwen en veiligheid

Evenementen

We kunnen niet wachten om je te ontmoeten!

Bij Textmetrics houden we ervan om actief deel te nemen aan verschillende evenementen en bijzondere gelegenheden. We zijn vaak aanwezig en enthousiast om nieuwe connecties te maken en ervaringen te delen.

We kijken er naar uit om jou te verwelkomen op de volgende evenemementen waar we aan deelnemen. Kijk hieronder naar onze agenda en ontmoet ons op de volgende evenementen!

 

    10-12 september, 2024

    Zukunft Personal Europe

    ZP is dé HR Expo van Europa, waar je exclusieve toegang hebt tot koplopers in de branche en vernieuwende start-ups. Hier worden samenwerkingen gestimuleerd die HR-processen verbeteren en totale waarde creëren. Het is hét cruciale platform voor een volledige HR-transformatie en innovatie

    Cologne, Duitsland

    18 september, 2024

    Werf Webinar over Future-Proof Recruiting

    In dit webinar ontdek je hoe je alle trends voor 2025 kunt combineren in één software. Van future-proof recruitment en data-gedreven werving tot employer branding, het is simpel, effectief en vooruitstrevend. Mis het niet! Registratie verloopt via Werf, maar je kunt ons gerust een bericht sturen!

    Online, in het Duits

    24 september, 2024

    Ubeeo en textmetrics integratie webinar

    Deze webinar is speciaal voor alle Ubeeo-klanten en bedrijven die geïnteresseerd zijn in het gebruik van Ubeeo als platform. Ontdek hoe de integratie van Textmetrics je werk nog makkelijker kan maken! Van het genereren van vacatureteksten tot genderinclusief schrijven, alles in één software. Wil je meedoen? Stuur ons dan een berichtje om je aan te melden – hier zijn geen kosten aan verbonden.

    Online, in het Nederlands

    3 oktober, 2024

    Werf Webinar over Future-Proof Recruiting

    Ontdek in deze webinar hoe je alle trends voor 2025 kunt combineren in één software. Van future-proof recruiting en data-driven werving tot employer branding. Simpel, effectief, en toekomstbestendig. Mis het niet! Aanmelden gaat via Werf, maar stuur ons gerust een berichtje!

    Online, in het Nederlands

    10 oktober, 2024

    Diversiteit Inclusie in de praktijk

    Werk jij aan DI in jouw bedrijf? Waar loop je tegenaan? Ontdek de nieuwste tips en tricks voor het creëren van een divers en inclusief team. Hoe zorg je ervoor dat je teksten iedereen aanspreken? Tekst is de sleutel – daar begint het mee. Leer, praat en discussieer hierover met je vakgenoten tijdens ons kleinschalige, gratis event in Utrecht. Stuur ons een berichtje als je erbij wilt zijn!

    Utrecht, Nederland

    29 november, 2024

    Learning Lunch met The Recruitment Academy over inclusieve taal

    Doe mee aan deze gratis online webinar! Ontdek wat inclusieve taal precies is en waarom het zo belangrijk is. Je krijgt praktische tips en voorbeelden, en we bespreken of inclusieve taal echt werkt. Daarnaast kijken we naar de rol van AI en hoe je bias kunt vermijden. We sluiten af met een voorbeeld van een vacature: hoe het niet moet en hoe het wel kan, inclusief handige take-aways.

    Online, in het Nederlands

    Afgelopen evenementen

    • Recruitment Tech Demo Day
      Met pitches, demo’s, een expo en inhoudelijke sessies krijg je in slechts één dag een update over recruitmentsoftware.
    • HR Live
      HR Live is een meeslepend evenement dat zich richt op HR-praktijken en branche-inzichten.

    • Zukunft Personal | ZP Europe
      Zukunft Personal is een invloedrijk evenement dat de toekomst van HR en personeelsontwikkeling vormgeeft.
    • TALENTpro 2023
      In een tijdperk waarin werving, talentmanagement en employer branding steeds belangrijker worden, dient dit evenement als een centraal punt voor professionals.
    • Demo Day Belgium
      Recruitment Tech Demo Day is een evenement dat specifiek gewijd is aan het tonen van verschillende tools gericht op het verbeteren van recruitmentstrategieën en employer branding.
    • The DI Month Special
      The DI Month Special is een speciaal evenement dat zich richt op het vieren van initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie.